Familjens hus/Hus och stomleverantör

Här har du som inte bestämt husleverantör och letar efter en leverantör med HÖG kvalité och rimliga priser, Då skall du kontakta oss!

Vår tanke är att leverera vädertät stomme med dörrar fönster, färdigt tak och avvattningssystem så det är klart för kund att börja jobba med själva inrredningen. Det roliga jobbet. I och med att byggnaden nu är vädertät, så går det invändiga arbetet smidigt, utan press på bra eller dåligt väder.

Vi har nu valt en leverantör som erbjuder hög kvalite och snabb byggstart.

Fabriken har inga begränsningar så du kan få exakt det hus du önskar. Fabriken tar fram de handlingar (A-ritningar och bygghandlingar) som behövs, i samråd med oss och slutkund.

Leverantören vi valt är ett Italienskt familjeföretag från 60-talet med "Svenska" rötter då grundaren började på A-hus i Anneberg där han blev lärd att bygga efter Svenska regler och krav. Senare, under A-hus flagga, startade "La Foca House" upp verksamhet i Italien, fram till 1969, övervakat av A-hus och deras arkitekter. Därefter kunde A-hus tryggt lämna det nu kompetenta företaget La Foca House att hlt bygga i egen regi.

2001 ville man närma sig den nordiska marknaden igen och fabrik startades up i Sigulda, Lettland och närmsta åren fördubblades verksamheten. Valet av placeringsort gjorde att man kunde dra fördel av lokala råvaror som Högkvalitativ fur och granvirke vilket gör att priset för slutprodukten blev konkurrenskraftig i hela Europa. Ytterligare en stor fördel var den enkla logistik, både till havs och till land.

Att anlita ett företag med över 50år i branchen är naturligtvis en stor trygghet för säljare och slutkund, därav vart även vårt val av leverantör lättare.

La Foca House har byggt en hel del i Sverige, men har aldrig haft någon svensk återförsäljare. Här är vi nu glada och stolta att få ta del av deras material och kunnande.

Skicka in ritning på det hus ni önskar få pris på, så återkommer vi!

-Tänk på att en offert alltid är gratis-

Kontakta Per Sunden, 070-759 76 76 eller Tobias Danielsson, 070-1110447.

Du kan även maila till:
tobias@grundradonteknik.se eller Per@grundradonteknik.se 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK