Traditionell L-grund

Här erbjuder vi er de flesta av marknadens förekommande kantelement. vår direktkontakt med duktiga konstruktörer och fabriksarbetare gör att du även kan få dina kantelement ”formsydda” efter dina önskemål. Ibland kan även din egna konstruktör ha special lösningar på höjd, bredd och kvalitè! Kontakta oss, vi löser det mesta.

Vi erbjuder även marknadens första formgjutna CE märkta Kantelementet , där köldbryggan bryts med en cellplastkil. Bra lösning, enkel att bygga med!

Elementets utsida är oftast klädd med en tunn betongfärgad fibercementskiva. Skivan är lätt att såga i vilket gör det enkelt för dig på arbetsplatsen.  Detta gör att du enkelt kan såga till/forma en special lösning på arbetsplatsen

Elementen finns i höjderna 400, 500 och 600 mm samt att bottens totala bredd är 500 mm. Denna koniskt formade kil sammanför elementen. Kilen träs enkelt in i det färdiga spåret på elementryggens kortsida.

Utöver dessa "standard" L-element så kan vi tillverka ALLA höjder samt har en stor kunskap och flexibel fabrik, som idag tillverkar massor av special element. Special element är en av våra huvudområden!

Några typexempel som finns att erbjuda:

-L-element i alla höjder och hållfasthet.

-Garageelement med färdig sockelhöjd efter kunds önskemål.

-Jordtryckselement.

-Färdig ljudfogselement, där det är viktigt att avskilja ljudet mellan två ytor grunden!

-Andra kundanpassade lösningar.

Generell byggbeskrivning >>
(skall ej förväxlas med konstruktionsritning)

F-element plus, L-element >>

Garage typdetalj >>

GM CE-märkt kantelement >>

 

Välkommen att ta kontakt med oss för mer information »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK