Om Grund- & Radonteknik

Vi är ett företag som specialiserat oss på materialleverans och konstruktion på grund, källare och bjälklag. Vi bakom företaget har lång och bred erfarenhet inom bygg, konstruktion och fastigheter så tveka inte ställa en fråga till oss! Vi berättar och förklarar gärna.

Sista 15 åren har vi uteslutande sysslat med att förse grund och byggnadsbranschen i Sverige med material, support samt konstruktionslösningar både från tidigare egna företag eller som anställda säljare/produktutvecklare i ett av sveriges nuvarande största grundleverantör, med egen fabrik.

Ett område som ligger extra varmt om hjärtat är energieffektiva grunder där vi var först i Sverige på att introducera den kända U-minserien eller Supergrund många känner igen som varumärke.

Så oavsett ni vill bygga traditionellt eller funderar ni på en mer energieffektiv grund, har ni kommit rätt!

Innan vi gav oss in i grundbranschen sysslade vi med tradiotinell fastighetsförmedling som reg. fastighetsmäklare, men har även haft både bygg och elinstallationsbolag under tidigare år.

På Grund- & Radonteknik (GRT) erbjuder vi helhetslösningar kring din grund, källarvägg eller bjälklag och både till privatpersoner och byggare är varmt välkomna. Vi ser naturligtvis till, att ni som kund, får ut det byggnadsmaterial och de konstruktionsritningar ni behöver för ert bygge. Direkt från fabrik ut till arbetsplats. Vi är din enda kontaktperson vid planeringen av din grund, källarvägg eller valv.

-Ni har idén och vi har kunskapen att förverkliga den-

Välkommen att ta kontakt med oss för mer information »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK